Nga Zelanda e Re deri “në fund të botës”, faret më të bukur në planet

Disa prej tyre janë ndërtuar në shekullin XIX, disa në fillim të shekullit XX, por ende sot e kësaj dite, vazhdojnë t’i rezistojnë kohës dhe të shërbejnë si udhërrëfyes për varkat dhe anijet që duan të afrohen në brigje apo porte.

Në “epokën e Instagramit” ato janë shndërruar në pika kyçe për të bërë fotografi mbresëlënëse e për t’i shpërndarë më pas në rrjet me miqtë. Me pamje fantastike, nga Alaska, në Japoni, nga Argjentina në Zelandën e Re, faret më të bukur në botë janë përmbledhur në një album vërtet të jashtëzakonshëm.

  • LAJMI I FUNDIT | Edi Rama për A2: Nuk do të biem në pesimizëm për negociatat
  • LAJMI I FUNDIT | Edi Rama për A2: Tani kanë hyrë në lojë të gjithë të mëdhenjtë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Ka një barrikadë nga ana e Francës për të ndryshuar natyrën e procesit
  • LAJMI I FUNDIT | Rama në Bruksel: Ndarje nga Maqedonia? S’jemi në këto kushte