Veliaj sulmon opozitën: Shoqëria ka nevojë për tërmet në mentalitet

SINK VELIAJ PER OPOZITEN frame 1897 1100x620

Erion Veliaj ka pranuar mungesat me ujin e pijshëm në Tiranë duke i shpjeguar ato me rrëshqitjet e dherave.

Gjatë një takimi për qeverisjen vendore, Veliaj anashkaloi komentet për problemet që janë sot në Tiranë dhe zgjodhi të sulmonte opozitën dhe qëndrimin e saj gjatë tryezës për reformën zgjedhore.

“Kemi parti që lozin me “ika unë nga tavolina, erdha unë në tavolinë, më fal për shprehjen por vetëm për b***n e tyre. Shqipëria kalon tërmetin dhe ata diskutojnë ku është pushteti im, ku është mandati im, ku është posti im, ku është ministria ime. Dhe t’i thua jemi dy popullsi të ndryshme se nuk ka mundësi. Një pjesë shkojnë në terren dhe ndërmarrin akte normative për t’iu ardhur në ndihmë personave të prekur nga tërmeti dhe një pjesë tjetër që çohet dhe ulet nga tavolina “ku është pushteti im”. Ka ardhur koha për një tërmet në mentalitetin tonë”, u shpreh Erion Veliaj.