Kur blen shtëpi të re dhe nuk të pëlqen vendi!!

Untitled collage 4 5 1100x620

Kemi dëgjuar shpesh herë për familje që zhvendosen në një vend tjetër, në një shtëpi tjetër, për të filluar një jetë të re dhe me të mirë. Por asnjëherë nuk kemi dëgjuar për të zhvendosur shtëpinë e re që kemi blerë në vendin ku duam.

Po, po bëhet fjalë për një shtëpi të vërtetë me llaç e tulla që u zhvendos për më shumë se 60 km përmes transportit ujor në lumin Tred Avon.

Pronari i ri që e bleu ndërtesën 4-katëshe të stilit gjeorgjian ka gjetur një vend të ri për ta vendosur atë në Queenstown të Maryland.