Nga mistika japoneze, te kaosi i organizuar i Hong Kongut, arkitektura magjepsëse e Azisë

Disa nga godinat, rrugët dhe parqet më të bukura të vendeve aziatike vijnë në një album fotografish realizuar nga një pilot britanik, Lee Mumford, i cili jeton në Hong Kong. Nga mistika e Japonisë, te kaosi i organizuar i Hong Kongut, duke kaluar nga Singapori futurist, disa nga pamjet më magjike nga Lindja e Largët vijnë në këtë fotogaleri.