Protesta kundër Merkel, sërf në Norvegji dhe luftë me flakët, fotot më të mira të ditës – A2

Protesta kundër Merkel, sërf në Norvegji dhe luftë me flakët, fotot më të mira të ditës

Shkarkoni aplikacionin e A2