Reforma Zgjedhore, Asambleja e OSBE: Angazhim kontruktiv nga të gjithë

osbe 600x338

Pas uljes në një tryezë të palëve politike për Reformën Zgjedhore, ka reaguar edhe Asambleja e Përgjithshme e OSBE.

“I nxitim të gjitha palët në Shqipëri që të vijojnë të angazhohen në mënyrë konstruktive dhe të përgjegjshme, sipas rekomandimeve të OSBE/ODIHR”, shkruhet në njoftimin e shkurtër në Twitter.