Si në video-lojë, topi nuk dëshiron të hyjë

Një aksion që shikohet shpesh në video-lojën FIFA ose PES ka ndodhur në të vërtetë në kampionatin e futbollit të Katarit.

Një “flipper” i pabesueshëm që përfshin shtylla dhe largim topi nga vija fatale, bën që topi të duket sikur nuk dëshiron të hyjë në portë.

E pabesueshme, por e vërtetë…

  • LAJMI I FUNDIT | Edi Rama për A2: Nuk do të biem në pesimizëm për negociatat
  • LAJMI I FUNDIT | Edi Rama për A2: Tani kanë hyrë në lojë të gjithë të mëdhenjtë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Ka një barrikadë nga ana e Francës për të ndryshuar natyrën e procesit
  • LAJMI I FUNDIT | Rama në Bruksel: Ndarje nga Maqedonia? S’jemi në këto kushte
  • LAJMI I FUNDIT | Franca shuan optimizmin, Macron: Negociatat pas reformimit të BE