Gruaja lë punën për të… llastuar burrin

Katrina Holte zgjohet çdo mëngjes në orën 06:30, i bën gati rrobat bashkëshortit të saj dhe i bën gati mëngjesin së bashku me drekën që do ta marrë me vete në punë.

Më pas, gruaja angleze e kalon ditën duke pastruar, duke larë dhe hekurosur rroba, përpara se të nisë përgatitjen e darkës.

Një vit më parë, dita e saj normale nuk ishte aspak kështu, por Katrina vendosi që të linte punën stresuese të zyrës dhe t’i përkushtohej plotësisht bashkëshortit të saj inxhinier.

“Ndihem sikur po jetoj siç kam dashur gjithmonë. Është jeta ime e ëndrrave dhe kjo gjë i pëlqen edhe bashkëshortit tim. Por, ka edhe shumë lodhje. Gjithsesi, e dashuroj faktin që kujdesem për burrin tim dhe kjo gjë më bën të lumtur”, tregon Katrina.

“Unë mendoj se një burrë ka nevojë që të llastohet nga gruaja e tij”, shton 30-vjeçarja.