Kapet peshkaqeni-dem në Himarë

Një peshkaqen-dem është kapur në Himarë. 

Ky është një nga llojet e rrezikshmë të peshkaqenëve.

Peshkatarët që e kanë kapur thonë se është 2 metra i gjatë dhe peshon 100 kg.

  • LAJMI I FUNDIT | Edi Rama për A2: Nuk do të biem në pesimizëm për negociatat
  • LAJMI I FUNDIT | Edi Rama për A2: Tani kanë hyrë në lojë të gjithë të mëdhenjtë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Ka një barrikadë nga ana e Francës për të ndryshuar natyrën e procesit
  • LAJMI I FUNDIT | Rama në Bruksel: Ndarje nga Maqedonia? S’jemi në këto kushte
  • LAJMI I FUNDIT | Franca shuan optimizmin, Macron: Negociatat pas reformimit të BE