Motoristët dhe delet në Londër, Bella Hadid në Paris, fotot më të mira të ditës – A2

Motoristët dhe delet në Londër, Bella Hadid në Paris, fotot më të mira të ditës

Fotot më interesante të ditës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.