50 ishujt më të mirë në botë, i pesti ndodhet në Adriatik – A2

50 ishujt më të mirë në botë, i pesti ndodhet në Adriatik

Mbi 5000 persona morën pjesë në një sondazh të organizuar së fundmi për të shpallur 50 ishujt më të mirë në Botë.

Pas votimit që zgjati për disa ditë, një ishull i vogël në brigjet e Islandës me vetëm 5 banorë i quajtur Flatey u shpall ishulli më i mirë në botë. Në vend të dytë u rendit ishulli Palawan në Filipine dhe i treti Espiritu Santo në Vanuatu.

Sondazhi u organizua nga Big 7 Travel, i cili mori mendimet e mbi 5300 lexuesve të tij për vendet e preferuara në botë. Në listën e 10 ishujve më të mirë renditet dhe ai i Korçulës në Kroaci.