Varrimi i Presidentit, shëtitje me balona dhe sërf në Gjermani, fotot më të mira të ditës – A2

Varrimi i Presidentit, shëtitje me balona dhe sërf në Gjermani, fotot më të mira të ditës

Fotot më interesante të ditës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.

Shkarkoni aplikacionin e A2