100 “hiena” nderojnë të ndjerën Nadia Toffa – A2

100 “hiena” nderojnë të ndjerën Nadia Toffa

100 xhaketa dhe kravata të zeza, 100 këmisha të bardha dhe 100 shikime drejt qiellit, drejt saj, Nadia Toffa.

Miq dhe kolegë kanë nderuar karrierën dhe punën e gazetares së ndjerë në studion e “Le Iene Show”.

“Sipas meje, ajo po na sheh dhe po qesh. Kjo është merita jote. Ti je një vajzë magjike, na ke mbledhur të gjithëve këtu, na mbushe zemrat”, tha drejtuesja e “Le Iene”, Alessia Marcuzzi.

https://www.iene.mediaset.it/video/nadia-toffa-ricordo-iene_521664.shtml