Paradat në Pekin, udhëtim në shkretëtirë dhe shkolla në Irak, fotot më të mira të ditës – A2

Paradat në Pekin, udhëtim në shkretëtirë dhe shkolla në Irak, fotot më të mira të ditës

Fotot më interesante të ditës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.