Kur kafshët futen në telashe!

Shpesh herë na ka rastisur të dëgjojmë për njerëz që janë përballur me situata të rrezikshme dhe të pakëndshme falë një pakujdesie të vogël dhe për të shpëtuar pa pasoja telefonojnë policinë dhe ekipet e ndihmës së shpejtë.

Por në fotot e mësipërme janë kafshët ato që janë në telashe dhe kanë nevojë për ndihmën tonë.

Shkarkoni aplikacionin e A2