Ribashkimi i Gjermanisë “ribashkon” Metën, Ramën dhe Bashën – A2

Ribashkimi i Gjermanisë “ribashkon” Metën, Ramën dhe Bashën

Ilir Meta, Edi Rama dhe Lulzim Basha ishin bashkë në të njëjtin vend, por nuk pati shtrëngim duarsh mes tyre. Ata ishin të pranishëm në pritjen e Ambasadës Gjermane në kuadër me rastin e 29-vjetorit të Ribashkimit të Gjermanisë. Protagonistët e krizës politike qëndruan në distancë nga njëri tjetri, të vetmet duar që u shtrënguan ishin ato mes kreut të Kuvendit, Gramoz Ruçi dhe Presidentit Meta.