Shigjetat a kuqe, papiruset 2000-vjeçare dhe perëndimi në Kaukaz, fotot më të mira të ditës – A2

Shigjetat a kuqe, papiruset 2000-vjeçare dhe perëndimi në Kaukaz, fotot më të mira të ditës

Fotot më interesante të ditës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.

Shkarkoni aplikacionin e A2