Kadri Veseli: Uroj që qytetarët t’i japin perspektivë të ardhmes së tyre – A2

Kadri Veseli: Uroj që qytetarët t’i japin perspektivë të ardhmes së tyre

veseli 1100x620
Video

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, pasi votoi dha një deklaratë të shkurtër për mediat.

Veseli uroi që qytetarët e Kosovës t’i japin sot një perspektivë vetes dhe të ardhmes së tyre.

“Sot është një ditë e jashtëzakonshme për Kosovën. Uroj që qytetarët t’i japin perspektivë Kosovës perëndimore, vetes dhe të ardhmes së tyre”, deklaroi Veseli.