Gjermania Lindore, Putin dhe Ramiz Alia, kjo datë në histori, 7 tetor – A2

Gjermania Lindore, Putin dhe Ramiz Alia, kjo datë në histori, 7 tetor

Kalendari historik, 7 tetor.