Haradinaj: Zgjedhjet shembull për rajonin, vendimi për dorëheqjen u tregua i drejtë – A2

Haradinaj: Zgjedhjet shembull për rajonin, vendimi për dorëheqjen u tregua i drejtë

Haradinaj  Hetohet një rritje e AAK 06 10 2019 96 0001 frame 129 1100x620

Ish-kryeminsitri Ramush Haradinaj ka komentuar në rrjetet sociale rezultatet e zgjedhjeve të sotme në Kosovë.

Sipas liderit të AAK-së, “vendimi për t’ia kthyer sovranit vendimmarrjen, pikërisht në kohë udhëkryqi për Kosovën, sot u vërtetua që ishte veprim i drejtë”.

Vendimi im për t’ia kthyer sovranit vendimmarrjen, pikërisht në kohë udhëkryqi për Kosovën, sot u vërtetua që ishte…

Gepostet von Ramush Haradinaj am Sonntag, 6. Oktober 2019

Haradinaj cilësoi garën si “e drejtë dhe e qetë, e ngriti Kosovën dhe qytetarët e saj në një standard të ri të pjekurisë politike dhe demokratike, duke shërbyer si model shembull në rajon. Për këtë meritore janë të gjitha partitë politike, pa dallim” duke shtuar se “Kosova sot nuk dallon nga vendet me demokraci të avancuar, duke dëshmuar se jemi po aq evropian sa secili vend tjetër në Evropë“.