Murgjit budistë, ecje mbi flakë dhe qeni i Obamës, fotot më të mira të ditës – A2

Murgjit budistë, ecje mbi flakë dhe qeni i Obamës, fotot më të mira të ditës

Fotot më interesante të ditës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.