Rikthehet Familja Adams, me Charlize Theron dhe Snoop Dog

Rikthehet Familja Adams. Conrad Vernon risjell në jetë pas 28 vitesh, familjen mitike “Adams”, këtë herë në version të animuar. Familja e çuditshme me 8 anëtarë, këtë herë vjen nën zërin e aktorëve të famshëm si Charlize Theron, e cila luan me zë karakterin e Mortisias.

“Mendoj se ka diçka frymëzuese rreth kësaj familje që është kaq ndryshe, kjo duhet të na frymëzojë të gjithëve”, tha Theron.

Pjesë e kastit është janë edhe Oscar Isaac, Chloe Grace Moretz, Finn Wolfhard, Better Midler e Snoop Dogg. Familja e Gomez dhe Mortisias, përbërë nga 8 anëtarë, njëri më i çuditshëm se tjetri, lindi në vitin 1938, dhe deri në 1988, u shfaq si një serial komik i animuar. Familja e zezë, siç është njohur ndër vite, erdhi me një version filmi me metrazh të gjatë në vitin 1991. Kolona zanore e filmit vjen nga Christina Aguilera. “Familja Adams” do të shfaqet premierë në kinema nga 10 tetori.