Një klient special! Dreri hyn në sallonin e bukurisë

dreriokk 1100x620

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një sallon bukurie në Nju Jork.

Ndërsa klientët qëndronin që qendrën estetike për të marrë shërbimet që kërkonin, një dre është përplasur me xhamin kryesor të dyqanit dhe ka hyrë brenda. Si pasojë një klient është lënduar lehtë, por pa pasoja serioze.

Dreri i trembur ka bërë një xhiro në sallonin e bukurisë dhe ka dalë prej aty me një pjastër të varur në brirë.