Lajm i mirë për Vllazninë, Këshilli Bashkiak miraton fondin – A2

Lajm i mirë për Vllazninë, Këshilli Bashkiak miraton fondin

Këshilli Bashkiak Shkodër ka miratuar sot një fond prej 200 milionë lekësh për klubin e futbollit Vllaznia.

 Fondi ishte miratuar më parë, por ishte kthyer mbrapsht nga Prefekti i Shkodrës.

Fondi do të shkojë për pagat e punonjësve të stadiumit “Loro Boriçi” dhe fushës sportive “Reshit Rusi”, por edhe për detyrime të tjera të klubit shkodran.