Nga Holanda vjen një gol që të lë me gojë hapur – A2

Nga Holanda vjen një gol që të lë me gojë hapur

Në një ndeshje futbolli në një qytezë të Holandës, është shënuar një gol spektakolar.

Sulmuesi merr një top të gjatë nga mbrojtësi i majtë dhe finalizon në mënyrë spektakolare.

Shkarkoni aplikacionin e A2