Tenton të vjedhë automjetin, por hajduti pengohet nga…vetja

Kush e bën, e pëson. Ka një arsyeje sepse kjo është një nga thëniet e urta më të njohura, por që nuk vlerësohej sa duhet nga një i ri anglez, me shumë mundësi një hajdut që vërtet e pësoi ndërsa po tentonte të vidhte një automjet në Brandon të Britanisë së Madhe.   

I riu duket në pamjet e regjistruara nga kamerat e sigurisë teksa i afrohet një makine të parkuar, dhe pas sigurohet se nuk po kalojnë automjete të tjera merr një gurë të rëndë dhe tenton të thyej xhamin, ndoshta për të marrë radion. Por këndi dhe forca e ushtruar ka qenë tërësisht e gabuar, dhe guri në vend që të përfundojë në sedijet e mjetit, iu drejtua pikërisht kokës (bosh) të hajdutit.

I çoroditur nga dështimi dhe nga dhembja, i riu braktis planin kriminal dhe largohet, por edhe aty nuk ka fat. Një rezident i zonës e sinjalizon tek forcat e rendit, që në pak kohë e pikasin duke e arrestuar. Nuk ishte e vështirë, i riu njihej qartësisht nga gunga.

  • LAJMI I FUNDIT | A2 sjell histori të reja nga shqiptarët e bllokuar në Siri
  • LAJMI I FUNDIT | A2 vjen me dëshmitë e familjarëve të grave dhe fëmijëve në Al Hawl
  • LAJMI I FUNDIT | A2 udhëtoi në shtëpinë e Osamës, vogëlushit që ndodhet në Al Hawl
  • LAJMI I FUNDIT | Pas reportazhit të A2, Osamën e njohu xhaxhai i tij që jeton në Gostivar