Kumbulla, në formacionin më të mirë të Serisë A pas 7 javësh kampionat

Në Serinë A italiane janë luajtur deri tani 7 ndeshje kampionati dhe Opt aka grumbulluar mjaftueshëm të dhëna për të përpiluar formacionin ideal deri në këtë pikë të sezonit.

Ky “Dream Team” është ndërtuar përmes statistikave dhe një algoritmi të bazuar në prekjet e topit e deri te ndalimet e aksionit të kundërshtarëve.

Formacioni është një 3-4-1-2, ku në treshen e mbrojtjes është edhe shqiptari që luan me Veronën, Marash Kumbulla.

  • LAJMI I FUNDIT | Edi Rama për A2: Nuk do të biem në pesimizëm për negociatat
  • LAJMI I FUNDIT | Edi Rama për A2: Tani kanë hyrë në lojë të gjithë të mëdhenjtë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Ka një barrikadë nga ana e Francës për të ndryshuar natyrën e procesit
  • LAJMI I FUNDIT | Rama në Bruksel: Ndarje nga Maqedonia? S’jemi në këto kushte
  • LAJMI I FUNDIT | Franca shuan optimizmin, Macron: Negociatat pas reformimit të BE