Tifozët shqiptarë, në Turqi me përkrenare dhe qeleshe – A2

Tifozët shqiptarë, në Turqi me përkrenare dhe qeleshe

Tifozët shqiptarë kanë nisur të mbushin rrugët e Stambollit në prag të ndeshjes së sotme Turqi-Shqipëri.

Në profilin e saj në Facebook, Federata Shqiptare e Futbollit ka publikuar foto nga atmosfera para ndeshjes, ku shikohen tifozë me përkrenaren e Skënderbeut dhe qeleshe.