Femrat në stadium, turqit në Siri dhe “syri” i shqiponjës, fotot më të mira të javës – A2

Femrat në stadium, turqit në Siri dhe “syri” i shqiponjës, fotot më të mira të javës

Fotot më interesante të javës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.