Himni shqiptar këndohet nga fëmijët moldavë, interpretim fantastik

kori 1100x620

Moldavia kishte zgjedhur një mënyrë shumë origjinale për luajtjen e himneve kombëtare përpara ndeshjes që e përballi me kombëtaren tonë.

Një kor fëmijësh këndoi “live” himnet e të dyja vendeve dhe ajo që tërhoqi vëmendjen ishte interpretimi shumë i saktë i himnit tonë.