Meta, 75 trëndafila të bardhë për 75-vjetorin e Sali Berishës

meta berisha 600x338

Presidenti Ilir Meta i ka uruar ditëlindjen ish-kryeministrit Sali Berisha me anë të një postimi në Facebook, ku ka zbuluar edhe dhuratën që i ka bërë atij me rastin e kësaj dite: 75 trëndafila të bardhë.

“GËZUAR DITËLINDJEN DOKTOR BERISHA!
Urimet më të ngrohta e të përzemërta! Edhe 100 vite të tjera me shëndet e lumturi! Suksese dhe mbarësi! Për Ju ka vetëm një stinë: PRANVERË”, shkruan Meta në rrjetin social.