E frikshme dhe spektakolare! Rrufeja përshkon tornadon

Imazhe spektakolare të një rrufeje mes tornados janë kanë nga Greg Johnson, 49 vjeç, në Kansas.

“Problemi më i madh është infrastruktura rrugore në realizimin e një fotoje perfekte, pasi mund të bëhet e rrezikshme. Në fakt, në rastin e fundit tornadoja po më ‘ndiqte’ teksa unë mundohesha të shkrepja foton perfektë. Rrezikova, por në fund ia arrita”, është shprehur Johnson, i cili është një “gjuetar” tornadosh.