Mrekullitë e 7 kontinenteve, fotot magjepse nga bota e egër

Fotografi 93 vjeçar David Attenborough ka ndarë së fundmi për publikun imazhet e shkrepura prej tij gjatë udhëtimit rreth botës që përfundoi para pak kohësh.

Stampime të mrekullueshme vijnë nga çdo cep i globit duke sjellë në vëmendjen e publikut dhe njëherë krijesa të njohura dhe ekzotike që fshihen në natyrën e egër të botës ku jetojmë.