Vatër zjarri pranë Uzinës së Mjekësit në Elbasan

Një vatër zjarri është regjistruar pasditen e së shtunës në zonën e Mjekësit në Elbasan.

Vatra e zjarrit ishte shumë pranë Uzinës së Mjekësit, por ndërhyrja në kohë e forcave zjarrfikëse bëri të mundur lokalizimin e flakëve dhe shuarjen e tyre.

Zjarri dogji një sipërfaqe të vogël me shkurre dhe nuk u shënuan dëme të tjera, ndërkohë që kanë nisur hetimet për zbulimin e shkaqeve të tij.

  • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Ilir Meta në konferencë të jashtëzakonshme për shtyp
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Kushtetuta është e shenjtë, vijë e kuqe e pakalueshme
  • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Ilir Meta në konferencë të jashtëzakonshme për shtyp
  • LAJMI I FUNDIT | Presidenti: Kushtetuta u zhbë nga marrëveshja e partive politike në vitin 2008
  • LAJMI I FUNDIT | Presidenti: Kushtetuta, nga dokument themeltar i shtetit, u kthye në rregullore
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Jemi para situatës dramatike, ku Kushtetuta po shkelet
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Do të qëndroj kryegarant i mbrojtjes së Kushtetutës
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Përmes referendumit të mbrojmë Republikën