Forca e natyrës në shfaqjen e saj më të plotë

Retë e mëngjesit mbi Snowdon, stuhitë e rërës në Arizona dhe anije të bllokuara nga tajfuni janë mes imazheve mahnitëse që do të marrin pjesë në garën për Fotografinë e Vitit mbi Motin.

Më shumë se 5700 foto do të jenë pjesë e kompeticionit këtë vit ku shfaqen imazhe të forcës së motit nga e gjithë bota.