Mini Shengeni Ballkanik, Kosova kundër: Pa kontroll nga BE, sjell vetëm dëme

Kosova është kundër Mini Shengenit Ballkanik. Idenë e nisur në Serbi nga Presidenti Aleksandar Vucic, Kryeministri shqiptar, Edi Rama dhe ai i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, Prishtina e konsideron të dëmshëm si në aspektin ekonomik, ashtu edhe në atë politik. Kryetari i Dhomës së … Continue reading Mini Shengeni Ballkanik, Kosova kundër: Pa kontroll nga BE, sjell vetëm dëme