Tërheqja e trupave, kurdët përcjellin me zemërim amerikanët

trupat zemerim kurdet 1100x620

Largimi i trupave amerikanë pas vendimit të Presidentit Donald Trump zemëroi kurdët që jetojnë atje.

Në kufirin irakian automjetet që transportonin ushtarë u pritën me thirrje fyese dhe u sulmuan me objekte të forta.