Ana e errët e jetës së natës në Londër

Fotot e mëposhtme shfaqin në një mënyrë krejt të veçantë klubet e natës në Londër të cilat frekuentohen nga klasa punëtore. Përmes këtyre imazheve vijnë të shpalosura pamjet e varësisë, paranojës dhe errësirës në këto vende.

Fotografitë janë shkrepur nga italiani Marco Sconocchia, i cili u zhvendos në Londër në vitin 2011. Ai u bë i fiksuar pas fotografimit të pub-eve pas jetës së tij të re në kryeqytetin britanik.