Mungesë fitimesh, Netflix do të bllokojë shpërndarjen e fjalëkalimit

Netflix do të bllokojë shpërndarjen e fjalëkalimit të llogarisë nga përdoruesit. Platforma online që transmeton filma, seriale dhe dokumentare, njoftoi planin e ri, pas një kontrolli financiar lidhur me fitimet.

Netflix numëron 137 milionë përdorues, prej të cilëve 13 milionë nuk paguajnë tarifën mujore. Kjo i ka shkaktuar kompanisë një humbje financiare prej 135 milionë dollarësh.

Shefi i produksionit, Greg Peters, tha se Netflix është në dijeni të fenomenit të shpërndarjes së informacioneve të qasjes nga përdoruesit. Aktualisht, kompania ka limituar numrin e përdoruesve në 4 për një llogari, ndërsa abonimi mujor fillon nga 9 dollarë deri në 16 dollarë. 

  • LAJMI I FUNDIT | Një ekip i A2 ka hyrë në kampin famëkeq të ISIS në Siri
  • LAJMI I FUNDIT | Kampi i Al Hol u bë i njohur për shkak të vogëlushit Alvin Berisha
  • LAJMI I FUNDIT | Në kampin e Al Hol jetojnë 74 mijë persona, mes tyre dhe shqiptarë
  • LAJMI I FUNDIT | A2 po ndjek nga afër historinë e këtyre njerëzve të lënë në mëshirë të fatit
  • LAJMI I FUNDIT | Gazetari Jul Kasapi e operatori Indrit Myftari janë në Siri, në kampin Al Hol