Të rejat nga Hollywood, “Joker” gati për rekord, rikthehet “Terminator”

KR LAJME HOLLIVUDI frame 223 1100x620

“Terminator” ishte filmi që theu rekorde në vitet ’90, por për fansat ka një surprizë. Nëntori nis me premierën e prodhimit më të ri që rikthen në ekran “agjësuesin” e famshëm.

Më 1 nëntor do të shfaqet premiera e “Terminator: Dark fate” dhe reagimet kanë qenë fantastike. “Joker”, ndërkohë pritet të vendosë një rekord të ri botëror, me fitime marramendëse nga arkëtimet në kinema.  Deri më tani, në të gjithë botën, “Joker”, kandidat edhe për çmimin Oscar, ka arkëtuar 738 milionë dollarë.

Përkundër saj ecën “Gemini Man”, që duket se nuk do të vendosë asnjë rekord. Deri më tani janë arkëtuar vetëm 118 milionë dollarë. Duket shumë por marketingu kishte parashikuar arkëtime për 2 javët e para, pas premierës, deri në 240 milionë dollar, por këtë herë Ëill Smith dështoi. Jo të gjithë mund të jenë fitues.