Vogëlushja që udhëheq grupin e kërcimit

Untitled collage 1 4 1100x620

Kjo vajzë e vogël është super e talentuar dhe këtë e tregon dhe aftësia e saj e admirueshme për të drejtuar një grup në palestër për të kryer ushtrimet.

Vogëlushja që është më pak se 2 vjeç ka një grup të tërë  vajzash që i ndjekin lëvizjet, si të ishte një instruktore e vërtetë palestre. Ajo është shumë e sigurt në vetvete dhe tregon se në të ardhmen do të jetë një trajnere e vërtetë.