Aksion tjetër në veri, Policia e Kosovës arreston 3 zyrtarë në Mitrovicë

MB MITROVICE AKSIONI frame 316 1100x620

Policia e Kosovës zhvilloi ditën e enjte një tjetër aksion në veri të Mitrovicës. Gjatë operacionit u arrestuan 3 zyrtarë të policisë, të cilët akuzohen për “Krim të organizuar” dhe  “Keqpërdorim të detyrës zyrtare”. Identiteti i tyre nuk bëhet i ditur.

Të arrestuarit do të merren në pyetje nga hetuesit e Inspektoriatit Policor të Kosovës. Aksioni i sotëm është vazhdimësi e operacionit të zhvilluar në muajin maj, të koduar me emrin “Kontrabanda”.

Autoritetet e Prishtinës njoftuan se gjatë gjithë këtij operacioni janë arrestuar gjithsej 25 zyrtarë të policisë së Kosovës.