Po vjen gjenerata e telefonave të palosshëm, dalin pamjet e prototipit revolucionar – A2

Po vjen gjenerata e telefonave të palosshëm, dalin pamjet e prototipit revolucionar

Kompanitë më të mëdha të telefonisë po spostojnë vëmendjen e tyre në një dimension të ri të telefonave inteligjentë. Janë aparatet që palosen, por jo si ato të viteve ’90.

Po flasim për ekrane që arrin dimensionin e një tableti, një aparat që mundëson ta futësh në xhep, por që është perfekt edhe për të ndjekur një ndeshje ose një film.

Kompania që po arrin rezultatet më të mira në këtë qasje duket kompania TLC, e njohur më parë veçanërisht për ndërtimin e monitorëve, dhe që po fokusohet në një prototip ultra teknologjik që mund të shohë dritën vitin e ardhshëm.

Sipas burimeve, modeli do të ketë një ekran 10 inç  kur është i hapur në maksimum, katër kamera të pasme dhe 4 të parme, me një port USB të tipit C, pa vend për kufje, të cilat do të jenë vetëm bluetooth.