Orët luksoze të yjeve të sportit

Sportistët në botë janë të njohur për jetën luksoze që bëjnë dhe shpesh për shpenzimet marramendëse për makina, shtëpi, bizhuteri etj.

Kësaj radhe profili në [email protected] publikon orët e yjeve të sportit dhe çmimet e tyre.

Mes markave më të preferuar janë Rolex, Patek Philippe, Richard Mille e Audemars Piguet. Një nga më të fiksuarit pas orëve, i cili gjithashtu është dhe një nga sportistët më të paguar është futbollisti i Juventusit, Cristiano Ronaldo.