Kali tregon talentin në kërcim

kali i talentuar 1100x620

Një kalë në Kaliforni ofroi një spektakël të vërtetë për spektatorët, që fatkeqësisht ishin të paktë, duke kërcyer nën ritmin e muzikës që po dëgjohej nga një makinë aty pranë. Por pavarësisht se nuk kishte shumë njerëz aty pranë, çifti në makinë regjistroi gjithë shfaqjen dhe video u bë virale në internet.