Metoda e trajnerit turk: shpulla futbollistëve në pushim të ndeshjes

trajneri 600x338

Quhet Halit Kurt dhe është një trajner turk, skuadra e të cilit po humbte 3-1 në pjesën e parë.

Në pushimin e ndeshjes, Kurti i godet me shpulla të gjithë futbollistët e tij një nga një dhe në pjesën e dytë, Kayseri Meysuspor, ekip turk U19, përmbys gjithçka dhe fiton 5-3.

Videoja është xhiruar në vitin 2016, por vetëm ditët e fundit është publikuar në rrjetet sociale.