Reshjet e shiut “skuqin” edhe detin në Angli

Reshjet e dendura të shiut të rëna gjatë ditëve të fundit bën që edhe uji pranë bregut të detit në Devon të Anglisë të marrë një ngjyrë të kuqe, si pasojë e ujërave të ardhura nga shkëmbinjtë.

Në një shëtitje normale në breg të detit në plazhin e Peppercombe Eleanor Ansell, 21 vjeç dhe babai i tij u befasuan kur panë që uji blu ishte shndërruar në ngjyrë të kuqe.

“Ishte e jashtëzakonshme. Në fillim u befasuam, më pas e kuptuam se ujërat kishin ardhur nga shkëmbinjtë e kuq. Megjithatë, duke një skenë surreale”, tha Mark Overton.