Frikë për një garë armatimi, Rusia teston raketën interkontinentale

Autoritetet ruse njoftuan se testuan me sukses një raketë interkontinentale të lëshuar nga një nëndetëse e re bërthamore që goditi një objektiv 3500 milje larg.

Ministria ruse e Mbrojtjes publikoi pamjet e raketës të lëshuar nga Deti i Bardhë që goditi objektivin në gadishullin e Kamaçatkës. Nëndetësja bërthamore.

Prince Vladimir pritet të hyjë në shërbimin aktiv të ushtrisë në dhjetor dhe deri tani ka testuar me sukses të gjithë teknologjinë e saj luftarake duke përhapur frikën e nisjes së një gare të re armatimi.

Shkarkoni aplikacionin e A2