Tangoja perfekte e gjyshit 99-vjeçar

tangojaaaa 1100x620

Një veteran i Luftës së Dytë Botërore tregoi se ai është ende në formë të shkëlqyer edhe pse tashmë është në moshën 99-vjeçare.

Jim është duke u përgatitur për Ditën e Përkujtimeve dhe këtë po e bën me yllin e kërcimit Dianne Buswell.

30-vjeçarja postoi një video gjatë provave me veteranin e Luftës së Dytë Botërore, i cili është në sinkron total me të në çdo hap.

Video ka marrë reagime të shumta në rrjetet sociale, të gjithë në favor të “gjyshit”, i cili duket si një kërcimtar profesionist në këtë video.