Filmat më të bukur horror që mund të shikoni për Halloween

Halloween nuk ka kuptim pa një film të frikshëm.

Zakonisht, në këtë periudhë të vitit shfaqen për herë të parë në kinema shumë filma horror.

Viti 2019 na ka lënë pas filma si “Us”, “Midsommar” dhe “IT: Chapter Two”, por ka edhe shumë filma të vjetër që ia vlen të shikohen sërish.

Por, kush janë filmat më të bukur horror të historisë? Ne po ju prezantojmë me 10 prej tyre.